Hoe bestel ik kunstgras

U kunt kunstgras bestellen bij kunstgras Herentals, dat kan op twee manieren. De eerste is online kunstgras bestellen. U vult de velden van het formulier in en klikt op de knop verzenden. Vermeld alle details van uw bestelling op het formulier. Na ontvangst zal één van de hoveniers van EasyLawn u contacteren en het geheel met u bespreken. Heeft u ook al nagedacht over de aanleg van het gras? Zoniet, dan kunt u dat ook bespreken tijdens het telefonisch onderhoud.

Showtuin Herentals

De tweede optie is het kunstgras gezamenlijk, met de aanwezige hovenier in de showtuin in Herentals, te bestellen. Maak vooraf even een afspraak, aangezien wij doorgaans op locatie werken. Tijdens het bestelproces kunt u alle details van uw wensen op tafel leggen. Wellicht heeft u nog niet uw definitieve keuze kunnen maken, betreffende de juiste kunstgras soort. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd, zij hebben ruime ervaring in het hoveniersvak en met kunstgras toepassingen. U kunt rekenen op degelijk en adequaat advies!

Besteld!

Nadat de bestelling in het systeem is ingevoerd, ontvangt u de bevestiging en de totaalfactuur. De bevestiging ontvangen we graag ondertekent retour en de factuur kan voldaan worden per bank. Doorgaans leveren we het gras binnen drie werkdage, bij u op locatie of in de showtuin.

 

Free

Vragen? Bel ons
+31 23 30 400 18

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras Herentals

EasyLawn
Tingietersweg 6c
2031 ES Haarlem

T. +31 23 30 400 18
E. info@kunstgrasherentals.be

Route berekenen