Kunstgras legservice Herentals

Maak gebruik van onze kunstgras legservice dienst in Herentals. Op verzoek komen wij op de juiste dag en tijdstip uw locatie ruimen en voorzien van een ondergrond, waarna het kunstgras gelegd kan worden. Onderschat dit karwei niet, het aanbrengen van de ondergrond is bepalend voor de duurzaamheid van de grasmatten.

Welke locatie?

Afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid m3, kan de aanleg snel gaan of wat meer tijd in beslag nemen. Een sportveld, zoals een hockeyveld of voetbalveld, moeten een degelijke fundering hebben die een hoge belasting en intensiteit kunnen dragen. De aanbreng van de ondergrond dient dus juist te gebeuren. Wellicht ligt er nog oud puin op het terrein dat geruimd moet worden? Dit kunnen wij ook voor u verwijderen. Een siertuin daarentegen ligt er vooral voor de sier, waardoor de functie vooral één van schoonheid is. Kleurvaste grassprieten zijn dan erg belangrijk. Op welke oppervlakte wilt u kunstgras leggen? Bepsreek de details vooraf met EasyLawn.

Leginstructies

Speciaal voor u hebben wij een tweetal instructies gemaakt. Deze adviseren wij te hanteren indien u zelf, geheel of gedeeltelijk, het kunstgras gaat leggen. Ook hiervoor geldt, bespreek vooraf uw wensen met ons. Wij helpen u graag verder! Lees de kunstgras leginstructie en bekijk de video hieronder.

Free

Vragen? Bel ons
+31 23 30 400 18

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras Herentals

EasyLawn
Tingietersweg 6c
2031 ES Haarlem

T. +31 23 30 400 18
E. info@kunstgrasherentals.be

Route berekenen